22

PERINGATAN

Sila pastikan STATUS KURSUS yang diambil masih DIBUKA untuk pendaftaran. Pembayaran YURAN harus dibuat terlebih dahulu sebelum mengisi borang PENDAFTARAN KURSUS PENDIDIKAN KEJURULATIHAN BERTERUSAN tahun 2020.

Bayaran pada akaun BANK ISLAM:

NAMA AKAUN   :    INSTITUT SUKAN NEGARA

NO. AKAUN        :    14238010010001

 

Setiap peserta WAJIB mempunyai akaun GMAIL bagi memudahkan pendaftaran secara atas talian (online registration). Sekiranya peserta yang tidak mempunyai akaun GMAIL sila mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pendaftaran Kursus Sains Sukan.

Klik Daftar GMAIL

 

*PLEASE CHOOSE AND CLICK YOUR COURSES

14
24
34

Semua peserta kursus haruslah berpakaian SUKAN,  kemas dan tidak mencolok mata.

Berpakaian seperti berseluar pendek, baju tidak berlengan dan berkasut tumit tinggi (bagi wanita) adalah TIDAK DIBENARKAN.

Semua peserta DIWAJIBKAN berkasut sukan sepanjang kursus berlangsung.

 

Segala perbelanjaan, penginapan, pengangkutan, makan minum dan alat tulis semasa kursus adalah tanggungan peserta sendiri KECUALI dimaklumkan oleh pihak penganjur.

Sebarang kehilangan harta benda atau kemalangan yang berlaku sebelum, semasa dan selepas kursus adalah tanggungjawab peserta sendiri dan pihak AKK atau penganjur TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas kemalangan yang berlaku.

Peserta dinasihatkan dan digalakkan mempunyai insuran peribadi sebagai jaminan jika berlakunya kemalangan sepanjang waktu kursus.